24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

088-123 0303

CV Service

CV Service Noord-HollandCV Service Noord-Holland. CV ketel storing, geen warm water of wordt de verwarming niet warm? Blijf niet in de kou zitten en neem direct contact op met een CV monteur. Onze CV service is 7 dagen in de week geopend en voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Wij lossen alle CV ketel storingen op, kunnen met spoed een nieuwe ketel plaatsen of heeft u problemen met lekkende radiatoren of lekkend leidingwerk? Ook dit lossen wij 7 dagen in de week met spoed voor u op.

Direct contact met onze CV Service in Noord-Holland? Wij zijn 24/7 te bereiken voor onder andere:

  • Lekkage cv installatie
  • Lekkage cv ketel
  • CV wordt niet warm
  • Geen warm water
  • CV Ketel storing
  • Vervanging kapotte ketel

Vragen of direct een afspraak maken met onze loodgieter Noord-Holland service? Bel 088-123 0303.

24 uur CV Service Noord-Holland

loodgieter noord-hollandOnze CV monteurs werken in de gehele provincie en kunnen bij noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn. Uiteraard werken wij uitsluitend  met goed opgeleide, erkende vakmensen. Schakelt u ons in dan kunt u er volledig op vertrouwen dat de werkzaamheden goed, vakkundig en professioneel worden uitgevoerd.

Naast onze CV service beschikt ons loodgietersbedrijf ook over een eigen riool service en verschillende erkende loodgieters voor uitvoeren van alle denkbare loodgieterswerkzaamheden. Uiteraard beschikt onze loodgieters in Noord-Holland ook over een eigen 24 uur spoed service en zijn dan ook dag en nacht te bereiken voor spoedgevallen.

Naast het uitvoeren van spoedklussen bent u ook bij ons aan het juiste adres voor alle installatie en onderhoud aan cv installaties, leidingwerk en afvoer systemen. Is uw cv ketel aan vervanging toe? Wij leveren ook nieuwe cv ketels, radiatoren en leidingwerk. Uiteraard verzorgen wij ook de complete installatie van deze producten.

Direct een loodgieter of cv specialist aan de lijn? Bel 7 dagen in de week 088-123 0303.