24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0229-227 001

0229-227 001

Loodgieter Enkhuizen

Loodgieter EnkhuizenLoodgieter Enkhuizen: Zoekt u een loodgieter in Enkhuizen? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen kunt u 24 uur per dag bij ons terecht! Lekkage, verstopping, riool problemen, geeft de cv ketel een storing of heeft u een daklekkage? De loodgieter Enkhuizen 24 uur spoed service staat voor u klaar!

Zoekt u een goede loodgieter in Enkhuizen, maar heeft dit heen of minder haast? Uiteraard bent u ook dan bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben een team van enthousiaste allround loodgieters die iedere klus kunnen klaren. Installeren van nieuw sanitair, tot het verleggen en creëren van leidingen en afvoeren. Onze loodgieter Enkhuizen service pakt iedere klus, groot of klein met evenveel professionaliteit en precisie aan.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak plannen? Bel 0229-227 001.

Loodgieter Enkhuizen 24 uur service

Onze loodgieter Enkhuizen 24 uur service staat dag en nacht voor u klaar bij alle mogelijke noodgevallen. Bij urgente gevallen kunnen wij al binnen 30 minuten ter plaatse zijn om de problemen goed, snel en vakkundig op te lossen.

Uiteraard werken wij uitsluitend met goed opgeleide, erkende monteurs. Daarnaast beschikt iedere monteur over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en reparatie onderdelen in aanwezig zijn. Schakelt u ons in om een loodgieter spoed klus te laten uitvoeren, dan kunt u er dus altijd volledig op vertrouwen dat u een echte vakman over de vloer krijgt, en door onze goed uitrusting kunnen wij vrijwel iedere probleem in één keer oplossen.

Loodgieter Noord-HollandOnze loodgieter 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv ketel storing / cv problemen
  • daklekkage

Direct een loodgieter nodig? Bel 7 dagen in de week, 24 uur per dag 0229-227 001.

Erkend Loodgieter Noord-Holland

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief in loodgieters, installatie en onderhoudswerken. Wij werken met een enthousiaste groep vakmensen die stuk voor stuk goed opgeleid zijn en de nodige ervaring hebben in het loodgietersvak. Wij zijn dan ook een Erkend loodgietersbedrijf. Wij werken in heel Noord-Holland en kunnen bij noodgevallen snel aanwezig zijn.

Wilt u installatie of onderhoudswerk laten uitvoeren? Dan kunt u ons altijd telefonisch benaderen, maar u mag ook geheel vrijblijvend een loodgietersofferte aanvragen.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak plannen? Bel 0229-227 001.