24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

088-123 0303

Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud Noord-HollandInstallatie en onderhoud Noord-Holland: Ons loodgietersbedrijf is voornamelijk ingericht in het uitvoeren van spoedklussen. Maar natuurlijk behoord installatie en onderhoud ook bij onze dagelijkse werkzaamheden. Deze installatie en onderhoud klussen worden vaak ingepland maar het zou u verbazen hoe vaak dit toch nog met spoed uitgevoerd moet worden.

Spoed installatie en onderhoud klussen kunnen bestaan uit het vervangen van defect sanitair, een defecte kraan vervangen en onze cv service krijgt regelmatig te maken met defecte cv ketels en cv ketel storingen waar moet spoed of een nieuwe ketel geïnstalleerd moet worden of achterstallig onderhoud uitgevoerd moet worden.

Mede om deze reden is onze installatie en onderhoud afdeling ook 7 dagen in de week geopend. Met spoed een installatie of installatiebedrijf nodig in Noord-Holland? Bel onze installatie en onderhoud service en plan direct een afspraak in. Het overigens bij ons mogelijk om installatie en onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren in de avonduren of in het weekend. Uiteraard geld hier wel een hoger tarief voor maar wij bieden de mogelijkheid wel aan.

Direct een afspraak maken of de mogelijkheden bespreken? Bel  088-123 0303.

Loodgieter Noord-Holland 24 uur service

Loodgieter Noord-Holland 24 uur serviceDirect met spoed een erkende loodgieter nodig in Noord-Holland? Direct met spoed een loodgieter nodig? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar. CV ketel storing, daklekkage, gesprongen leiding of stankoverlast? Bel 088-123 0303 en krijg direct een erkend loodgieter aan de lijn.

Onze loodgieter Noord-Holland 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen / ketel storingen
  • riool problemen
  • daklekkage

Direct contact met de loodgieter in Noord-Holland? Bel 088-123 0303.