24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

088-123 0303

Riool service

Riool service Noord-HollandRiool service Noord-Holland: Zit de riolering verstopt, heeft u stankoverlast of heeft u last van rioolvliegjes in huis? Onze riool service Noord-Holland is 7 dagen in de week bereikbaar en kan bij noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs en werken met modernste apparatuur en gereedschappen om rioolproblemen op te sporen en op te lossen. Zo beschikken wij over camera inspectie systemen die wij de afvoer in laten gaan en zo van binnenuit de riolering en het afvoersysteem inspecteren. Op deze manier kunnen wij snel en zonder te breken zien waar het probleem zit en hoe wij dit het beste kunnen aanpakken.

Vragen of direct een afspraak maken met onze riool service Noord-Holland? Bel 088-123 0303.

Riool service Noord-Holland
ontstoppen zonder te breken

Misschien is wel niets erger als een hardnekkige riool verstopping. Dit zijn verstoppingen die u zelf niet kunt verhelpen met een gootsteen ontstopper of soda ontstopper. Dergelijke verstoppingen kunnen ontstaan door een aantal redenen.

  1. gietijzeren riool verstopt
  2. riool verstopt door boomwortels
  3. riool verstopt door zeepresten
  4. verstopping door toiletpapier
  5. riool verstopt door vet
  1. Gietijzeren riool verstopt: Veel oudere rioleringssystemen, vaak uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw zijn van gietwijzer gemaakt. Het probleem bij deze gietijzeren rioolbuizen is dat deze na een 50 jaar gaan oxideren van binnenuit, het gevolg is dat de binnenkant begint af te brokkelen. Veel kleinere stukjes worden door het riool afgevoerd, alleen de grotere stukken hopen zich op. Uiteindelijk gaat dit een hardnekkige verstopping geven die niet gemakkelijk te verhelpen is.
  2. Riool verstopt door boomwortels: Wij komen regelmatig rioleringen tegen die verstopt zitten of lekkage vertonen omdat er boomwortels door de buizen zijn gegroeid. Helaas moeten wij bij deze problemen wel altijd graven. Wij vervangen het defecte riool deel en zaken vaak de boomwortels rond de rioolbuis weg.
  3. noord-hollandRiool verstopt door zeepresten: De meeste rioolbuizen lopen niet in één mooie rechte lijn het gemeenteriool in. De meeste afvoer en riolering systemen lopen in allerlei bochten en kronkels. In deze bochten en kronkels blijven vaan zeep en vetresten achter. Dit gaat in hele kleine hoeveelheden, maar naar jaren en jaren kan dit een erg verveelden verstopping opleveren. Het voordeel is wel dat dergelijke verstoppingen vaak goed van binnenuit op te lossen zijn. Breken of graven is dan vaak ook niet nodig.
  4. Verstopping door toiletpapier: Dit probleem heeft weinig verdere uitleg nodig. Wij krijgen bijna dagelijks een dergelijke klus binnen. Verstopping door toiletpapier kan op twee manieren. Of in één keer te veel toiletpapier of keukenrol door het toilet gespoeld. Of structureel overmatig toiletpapier wat uiteindelijk een zwaardere verstopping, vaak ook dieper in de afvoer of het riool veroorzaakt. Beide gevallen zijn goed van binnenuit op te lossen zonder te breken.
  5. Riool verstopt door vet: De meeste rioolbuizen lopen niet in één mooie rechte lijn het gemeenteriool in. De meeste afvoer en riolering systemen lopen in allerlei bochten en kronkels. In deze bochten en kronkels blijven vaan zeep en vetresten achter. Dit gaat in hele kleine hoeveelheden, maar naar jaren en jaren kan dit een erg verveelden verstopping opleveren. Het voordeel is wel dat dergelijke verstoppingen vaak goed van binnenuit op te lossen zijn. Breken of graven is dan vaak ook niet nodig.

 

Vragen of direct een afspraak maken met onze riool service Noord-Holland? Bel 088-123 0303.